Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

En què consisteix el bateig descens de cova?

Sortirem caminant direcció a la cova, uns 15 – 20 minuts de recorregut per arribar a l’entrada, ens posarem el material i ens endinsarem dins la cova per una estreta esquerda en la roca, una vegada dins la cova la galeria es fa gran i podrem caminar per l’interior, a vegades desgrimpant o grimpant segons ens anem trobant els obstacles. Ens espera un pou d’uns 7 metres d’alçada, el qual baixarem amb ajuda dels electrons (unes escaletes que ens ajudaran a baixar). Els més valents podran fer unes galeries molt estretes, però molt divertides.

Si no vols venir sol, o vols fer l’activitat amb més persones, pregunta’ns el calendari de sortides i et podràs venir amb altres persones a fer el bateig de descens de cova.

 

Qui pot fer l’activitat? Totes les persones amb condicions físiques normals i que vulguin gaudir d’una experiència fascinant en les entranyes de la terra amb la màxima seguretat.

On es realitza? La Llacuna.

Dificultat? Baixa.

Quan es pot realitzar? Tot l’any.

Durada de l’activitat? 3 – 4 hores.

Punt de trobada? La Llacuna. 09:00 hores.

Mínim? 2 persones. Menors a partir de 14 anys.

Poden venir acompanyants? No.

Què us facilitem: Tot el material necessari per realitzar l’activitat (Arnés, cap d’ancoratge, frontal i casc), material col·lectiu i de seguretat, Tècnic esportiu en muntanya i escalada titulat i experimentat, Assegurança d’activitat.

Què heu de portar? Calçat tipus bota muntanya o sabatilles esportives (amb bona sola), roba còmoda i d’abric, aigua.

Condicions meteorològiques: No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia ho cregui convenient.

Qui no pot fer l’activitat? Persones amb problemes cardíacs, epilèpsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocació en les extremitats superior o inferior i embarassades.

 

Precios con IVA incluido.