Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Catalonia Adventures et proposa descobrir i iniciar-te en la verticalitat de les parets de roca, gaudir d’un matí d’escalada i ràpel. Tenir un primer contacte amb la roca.

L’escalada és com un ball vertical, on la teva parella és la roca, hauràs de descobrir les preses on poder agafar-te, quines són més adequades per a poder pujar. És un moment intens on la relació entre la roca i tu és molt especial, aprendre a “llegir” la roca, com moure’t, equilibrar-te, concentrar-te i relaxar-te forma’n part d’aquest ball divertit i agradable.

Catalonia Adventures et proposa una sessió de descobriment de l’escalada on podràs conèixer i realitzar el ràpel i escalar diverses vies en roca natural.

Ens desplaçarem a la zona d’activitat, repartirem el material. Us explicarem el material, com funciona i realitzarem unes pràctiques amb maniobres de corda i ràpel, per seguidament anar a realitzar un rapel d’uns 15 metres d’altura.

Podreu realitzar diverses vies d’escalada en funció de les vostres possibilitats, perquè pugueu gaudir-les en el seu recorregut, escalareu sobre placa, fissura i desplomat.

Qui pot fer l’activitat? Totes les persones amb condicions físiques normals i que vulguin gaudir d’un matí descubrint l’escalada i el ràpel.

On es realitza? Vilafranca del Penedès – Barcelona.

Dificultat? Baixa.

Quan es pot realitzar? Tot l’any.

Durada de l’activitat? Al voltant de 4 – 6 hores.

Punt de trobada? Vilafranca del Penedès. 09:00 hores.

Mínim? A partir de 2 persones. Menors a partir de 14 anys.

Poden venir acompanyants? Sí. Amb 15€ de càrrec addicional (aquesta persona no formarà part del curs ni realitzarà l’activitat, però podrà acompanyar-nos per fer fotos…)

Què us facilitem: Tot el material necessari per realitzar el recorregut (Arnés, peus de gat, cap d’ancoratge, casc, rapelador), material col·lectiu i de seguretat, Tècnic esportiu en muntanya i escalada titulat i experimentat, segur d’activitat.

Què heu de portar? Calçat tipus bota muntanya o sabatilles esportives (amb bona sola), roba còmoda, aigua.

Condicions meteorològiques: No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia ho crea convenient.

Qui no pot fer l’activitat? Persones amb problemes cardíacs, epilèpsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocació en les extremitats superior o inferior i embarassades.

Precios con IVA incluido.