Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Catalonia Adventures et proposa  el curs d’escalada i ràpel. Tenir els coneixements necessaris per a escalar de primer de corda vies equipades d’un o varis llargs.

L’escalada és com un ball vertical, on la teva parella és la roca, hauràs de descobrir les preses on poder agafar-te, quines són més adequades per a poder pujar. És un moment intens on la relació entre la roca i tu és molt especial, aprendre a “llegir” la roca, com moure’t, equilibrar-te, concentrar-te i relaxar-te forma’n part d’aquest ball divertit i agradable.

LA FORMACIÓ ES GARANTIA DE SEGURETAT

Qui pot fer l’activitat? Totes les persones amb condicions físiques normals i que vulguin aprendre a escalar de primer de corda, rapelar amb els coneixents adequats i garantir la seva seguretat.

On es realitza? Vilafranca del Penedès – Montserrat – Barcelona.

Dificultat? Baixa.

Quan es pot realitzar? Tot l’any.

Durada de l’activitat? 4 dies. 8 hores diàries.

Punt de trobada? Vilafranca del Penedès. 09:00 hores.

Mínim? 4 persones. Menors a partir de 14 anys. Si sou menys persones consulteu-nos.

Poden venir acompanyants? No.

Què us facilitem: Tot el material necessari per realitzar el recorregut (Arnés, peus de gat, cap d’ancoratge, casc, rapelador), material col·lectiu i de seguretat, Tècnic esportiu en muntanya i escalada titulat i experimentat, segur d’activitat.

Què heu de portar? Calçat tipus bota muntanya o sabatilles esportives (amb bona sola), roba còmoda, aigua i menjar.

Condicions meteorològiques: No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia ho crea convenient.

Qui no pot fer l’activitat? Persones amb problemes cardíacs, epilèpsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocació en les extremitats superior o inferior i embarassades.

Catalonia Adventures et proposa un curs d’escalada i ràpel d’iniciació on aprendràs les tècniques necessàries per a progressar com a primer de corda en itineraris equipats d’un o varis llargs. Aprendràs les maniobres de ràpel, com realitzar les instal·lacions més adequades, col·locar ancoratges naturals i diferenciar i valorar els ancoratges mecànics.

El curs que necessites per a escalar vies en roca d’un o varis llargs amb confiança i seguretat.

 

Precios con IVA incluido.