Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Descens de barrancs fàcil, divertit i proper a  Barcelona. Bonic descens amb un bonic entorn, tant en el propi descens com en el entorn.

Es ideal per a iniciació, per a famílies, per a gaudir d’una bona activitat amb els amics o per a iniciar-te en aquests recorreguts esportius.

Es un recorregut amb tot tipus d’elements, tobogans, badines, ressalts, salts (fins 9 metres, como a final de festa, sols pels més valents).

Realment un plaer per a gaudir d’un dia en la naturalesa realitzant una activitat pròpia dels pirineus.

 

Si no vols venir sol, o vols fer l’activitat amb més persones, pregunta’ns el calendari de sortides i podràs venir amb altres persones a fer el descens de barrancs.

Qui pot fer l’activitat? Totes les persones amb condicions físiques normals i que vulguin gaudir d’un matí ple d’experiències, salts, tobogans, ràpel…. i compartir-lo amb amics i/o família.

On es realitza? Igualada.

Dificultat? Iniciació.

Quan es pot realitzar? De març a octubre.

Durada de l’activitat? 3 – 4 hores.

Punt de trobada? Hotel Robert. Pobla de Claramunt. Barcelona. 09:00 hores.

Mínim? 4 persones, si sou menys persones, consulteu-nos. Menors a partir de 14 anys.

Poden venir acompanyants? No.

Què us facilitem: Tot el material necessari per realitzar el taller ( neoprè, escarpins, arnés, cap d’ancoratge, casc i rapelador), material col·lectiu i de seguretat, Tècnic esportiu en muntanya i escalada titulat i experimentat, Assegurança d’activitat.

Què heu de portar? Calçat tipus bota muntanya o sabatilles esportives (amb bona sola), vestit de bany i tovallola.

Condicions meteorològiques: No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia ho cregui convenient.

Qui no pot fer l’activitat? Persones amb problemes cardíacs, epilèpsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocació en les extremitats superior o inferior i embarassades.

 

Què és el descens  de barrancs?

El descens de barrancs (barranquisme, Canyoning, descens d’engorjats), és una activitat al aire lliure, a la natura, a la muntanya que consisteix en baixar pel la llera d’un riu de muntanya. En el recorregut, hauràs de superar diversos obstacles utilitzant diferents tècniques de progressió, com salts, tobogans, caminar, trepar, destrepar, rapelar. Etc…..

Precios con IVA incluido.