Carregant Esdeveniments

Es un recorregut aquàtic amb tot tipus d’elements, ràpels (el més llarg de 20 mts), tobogans, badines, ressalts, salts (un salt de 7 metres, com a final de festa, en la espectacular badina del niu de l’Aliga.

Realment un plaer per a gaudir d’un dia en la naturalesa, realitzant una activitat pròpia dels Pirineus.

Es pot realitzar tot l’any, malgrat es molt més interessant de primavera a tardor. Un descens molt interessant per a iniciació, per a nosaltres, el millor descens d’iniciació a Catalunya.

Si no vols venir sol, o vols fer l’activitat amb més persones, pregunta’ns el calendari de sortides i podràs venir amb altres persones a fer el descens de barrancs.

On es realitza: Mont-Ral – Tarragona

Punt de trobada: Hotel Cor de Prades en Mont-Ral. Des de aquí ens desplaçarem a la zona d’activitat.

Desenvolupament de l’activitat:
Accès al barranc: Aproximadament 30 minuts.
Descens del barranc: Entre 3 a 4 hores.
Retorn als cotxes: Aproximadament 40 minuts.

Mínim: 1 persones

Duració de l’activitat: Aproximadament de 5  -6 hores.

Quan es pot realitzar: Tot l’any, però  recomanem especialment de març a octubre.

Inclou: Tot el material necessari per a realitzar el descens (Neoprè, escarpins, casc, arnés, cap d’ancoratge, rapel·lador, motxilla i bidó estanc), material col·lectiu i de seguretat, Tècnic esportiu en muntanya i escalada guia de barrancs titulat i experimentat, assegurança d’activitat.

Cada participant a de portar:
Vestit de bany, calçat tipus bota muntanya o sabates esportives (amb bona sola, es mullaran), (portar calçat de recanvi, el que utilitzis per a al descens es mullarà). Tovallola, alguna cosa de menjar i aigua.

Precios con IVA incluido.