Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

La via  ferrada del Montsant en la Serra del Montsant (Tarragona) és una bonica ferrada, el paisatge es molt especial. la ferrada en sí mateixa es molt interessant i recorre un indret molt respectuós amb l’espai de l’entorn. L’ascensió a una estreta agulla, el pont tibetà, el final del recorregut equipat amb cadenes i el retorn són les parts més interessants del recorregut.

Què són les vies ferrades?

Una via ferrada és un itinerari equipat clàssic o esportiu que transcorre per indrets de muntanya o per parets de roca. Està equipat per facilitar la progressió mitjançant esglaons, clavilles, cadenes, cordes, passamans, …. i un cable que garanteix la seguretat dels escaladors al llarg de l’itinerari.

Tothom pot fer una via ferrada?

Amb els guies de Catalonia Adventures, tothom amb una condició física normal i amb ganes de viure aquesta experiència.

Qui pot fer l’activitat? Totes les persones amb condicions físiques normals i que vulguin aprendre a escalar aquests tipus d’itineraris. Menors d’edat a partir dels 14 anys.

Qui no pot fer l’activitat? Persones amb problemes cardíacs, epilèpsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocació en les extremitats superior o inferior i embarassades.

On es realitza? La Morera del Montsant – Tarragona.

Quan pots fer la ferrada del Montsant? Tot l’any, tot i que a l’estiu fa molta calor.

Dificultat? Mitjana. K3

Durada de l’activitat? 4-5 hores.

Punt de trobada? La Morera del Montsant. 09:00 hores.

Mínim? 1 persones, si sou un grup el rati es de 1 guia/6 persones.

Poden venir acompanyants? No.

Què us facilitem: Tot el material necessari per realitzar el curs (Arnés, dissipador, cap d’ancoratge, casc i rapelador), material col·lectiu i de seguretat, Tècnic esportiu en muntanya i escalada titulat i experimentat, Assegurança d’activitat.

Què heu de portar? Calçat tipus bota muntanya o sabatilles esportives (amb bona sola), roba còmoda i d’abric, aigua.

Condicions meteorològiques: No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia ho cregui convenient.

Precios con IVA incluido.