Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Catalonia Adventures et proposa descobrir i iniciar-te en la verticalitat de les parets de roca, gaudir d’un matí d’escalada i ràpel. Tenir un primer contacte amb la roca amb la teva família i/o amics.

El bateig d’escalada i ràpel per a famílies està pensat per a gaudir entre la vostra família i si ho voleu amb els vostres amics. No inclourem altres persones en l’activitat. Els protagonistes sou vosaltres.

L’escalada és com un ball vertical, on la teva parella és la roca, hauràs de descobrir les preses on poder agafar-te, quines són més adequades per a poder pujar. És un moment intens on la relació entre la roca i tu és molt especial, aprendre a “llegir” la roca, com moure’t, equilibrar-te, concentrar-te i relaxar-te forma’n part d’aquest ball divertit i agradable.

Catalonia Adventures et proposa una sessió de descobriment de l’escalada on podràs conèixer i realitzar el ràpel i escalar diverses vies en roca natural.

Ens desplaçarem a la zona d’activitat, repartirem el material. Us explicarem el material, com funciona i realitzarem unes pràctiques amb maniobres de corda i ràpel, per seguidament anar a realitzar un rapel d’uns 15 metres d’altura.

Podreu realitzar diverses vies d’escalada en funció de les vostres possibilitats, perquè pugueu gaudir-les en el seu recorregut, escalareu sobre placa, fissura i desplomat.

Qui pot fer l’activitat? Totes les persones amb condicions físiques normals i que vulguin gaudir d’un matí descobrint l’escalada i el ràpel.

On es realitza? Vilafranca del Penedès – Barcelona.

Dificultat? Baixa.

Quan es pot realitzar? Tot l’any.

Durada de l’activitat? Al voltant de 4 – 6 hores.

Punt de trobada? Vilafranca del Penedès. 09:00 hores.

Mínim? 2 persones. Menors a partir de 8 anys.

Poden venir acompanyants? Sí. Amb 15 € de càrrec addicional (aquesta persona no formarà part del curs ni realitzarà l’activitat, però podrà acompanyar-nos per fer fotos…).

Què us facilitem: Tot el material necessari per realitzar el recorregut (Arnès, peus de gat, cap d’ancoratge, casc, rapelador), material col·lectiu i de seguretat, Tècnic esportiu en muntanya i escalada titulat i experimentat, assegurança segur d’activitat.

Què heu de portar? Calçat tipus bota muntanya o sabatilles esportives (amb bona sola), roba còmoda, aigua.

Condicions meteorològiques: No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia ho crea convenient.

Qui no pot fer l’activitat? Persones amb problemes cardíacs, epilèpsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocació en les extremitats superior o inferior i embarassades.

Precios con IVA incluido.