Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Salt de pont (Puenting) per a una persona, podràs fer 1 salt d’esquena o de cara segons et vegis capaç.

El salt és a les 09:00 del matí.

Amb Catalonia Adventures podràs realitzar salto de pont (puenting) a Sant Sadurní d’Anoia. Es tracta d’una experiència que no requereix cap experiència ni habilitat especial, tant sols reunir el valor i decisió necessària per a saltar al vuit amb la seguretat que està tot 100% controlat.

El pont (puenting) en el que realitzem els salts de puenting és molt accessible. Està a 800 metres de la sortida de l’autopista i a sols 400 metres de l’estació de tren.

El pont té una alçada de 30 metres i un salt pendular de 25 metres, et garanteix una experiència emocionant.

En general com a primer salt (puenting) et recomanem l’experiència del salt d’esquena de manera que tant sols tens que agafar-te de la barana i deixar-te anar de les mans quan estiguis preparat. La gravetat s’encarrega de la resta.

En cas que estiguis preparat i la sensació no et superi, podràs fer el salt de cara i gaudir del màxim d’adrenalina per a no perdre ni una imatge de la caiguda al buit.

Portem més de 32.000 salts realitzats sense incidents. El nostre equip de profesionals conta amb una dilatada experiència i les màximes titulacions requerides per a realitzar l’activitat de puenting.

CERO incidents en el salt de pont (puenting)

Gaudeix encara més del salt (puenting) en companyia dels amics/as, sigui per a saltar també o simplement per a veure com ho fas i/o  donar-te ànims.

Pots portar la càmera de fotos i que et facin un reportatge mentre saltes. Si tens GoPro, podràs portar-la i col·locar-la en el casc (tenim posada la pestanya) i gravar-lo en primera persona.

El salto de pont que estàs buscant és el de Catalonia Adventures

!viuràs la millor experiència possible!

¿Qui pot fer el salt? Totes les persones amb condicions físiques normals.

¿Qui no pot fer l’activitat? Persones amb problemes cardíacs, epilèpsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocacions en les extremitats superior o inferior i embarassades.

¿Punt de trobada? En el pont de Sant Sadurní d’Anoia.

¿Dificultat? Baixa.

Mínim? 1 persona.

¿Poden venir acompanyants? Sí. Sense càrrec addicional.

¿Quan pots fer puenting a les 09:00 hores? Cada cap de setmana o festiu a les 09:00 hores.

¿Duració de la activitat? Aproximadament 1 hora.

¿Què cal portar? Calçat esportiu i roba còmoda.

¿Què us facilitem? Tot el material necessari per a realitzar l’activitat, assegurança d’activitat i tècnics esportius titulats i amb experiència.

¿Condicions meteorològiques? No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia lo cregui convenient.

Precios con IVA incluido.