Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Salt de pont (Puenting) per a dues persones, podreu fer DOS salts cada un, de cara o d’esquena, segons us veieu capaços, ó 1 salt tàndem (Puenting saltant els dos junts a la vegada).

Amb Catalonia Adventures podràs realitzar salt de pont (puenting) a Sant Sadurní d’Anoia. Es tracta d’una experiència que no requereix cap experiència ni habilitat especial, tan sols reunir valor i decisió per saltar al buit, amb la seguretat que tot està 100% controlat.

El pont (puenting) en el qual fem els salts és molt accessible. Està a 800 metres de la sortida de l’autopista i a tan sols 400 metres de l’estació de tren.

El Pont té una alçada de 30 metres i un salt pendular de 25 metres et garanteix una experiència emocionant.

En general, com a primer salt recomanem l’experiència d’esquena, de manera que tan sols cal agafar-se a la barana i deixar anar les mans quan un estigui preparat. La gravetat s’encarrega de la resta.

Els que ja hagin fet l’activitat abans, o els que vulguin el màxim d’adrenalina, poden optar pel salt de cara, per no perdre ni una imatge de la caiguda al buit.

Portem ja més de 30.000 salts realitzats sense cap incident. El nostre equip de professionals compta amb una dilatada experiència i els títols requerits per dur a terme l’activitat de puenting.

Gaudeix encara més del salt venint en companyia dels teus amics/as, sigui per saltar també, o simplement per veure com ho fas tu i donar-te ànims.

Pots emportar-te la càmera de fotos i que et facin un reportatge mentre saltes. Si tens GoPro, podràs enganxar-la en el casc i gravar-ho en primera persona.

El salt de puenting que cerques és el de Catalonia Adventures.

!Viuràs la millor experiència possible¡

Qui pot fer el salt? Totes les persones amb condicions físiques normals.

On es realitza? A Sant Sadurní d’Anoia. El pont està situat a 400 metres de l’estació de tren i a uns 800 metres de la sortida de l’autopista. És molt fàcil trobar-ho.

Punt de trobada? Al pont de Sant Sadurní d’Anoia.

Dificultat? Baixa.

Mínim? A partir de 1 persona.

Poden venir acompanyants? Sí, sense càrrec addicional.

Quan pots realitzar-la? Cada dia de 09:00 a 13:00 i de 16.00 a 18:00.

Durada de l’activitat? Aproximadament 1 hora – 1 hora 30 minuts.

Què cal portar? Roba còmoda, calçat esportiu.

Què us facilitem? Tot el material necessari per realitzar l’activitat i assegurança d’activitat.

Poden venir acompanyants? Sí, sense càrrec addicional.

Condicions meteorològiques: No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia ho cregui convenient.

Qui no pot fer l’activitat? Persones amb problemes cardíacs, epilèpsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocació en les extremitats superior o inferior i embarassades.

Precios con IVA incluido.