Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

En aquest taller de tècniques de ràpel, aprendreu a realitzar i a confiar en la maniobra de ràpel, coneixereu el material més adient per realitzar aquesta maniobra i les diferents tècniques que es poden realitzar en funció de la vertical que volem baixar. Aprendreu com muntar en les instal·lacions que us trobareu, a autoassegurar-vos i a assegurar a un company.

LA FORMACIÓ ES GARANTIA DE SEGURETAT

Qui pot fer l’activitat? Totes les persones amb condicions físiques normals i que vulguin aprendre les tècniques bàsiques per a muntar i realitzar un ràpel amb la màxima seguretat.

On es realitza? Vilafranca del Penedès.

Dificultat? Baixa.

Quan es pot realitzar? Tot l’any.

Durada de l’activitat? 4 hores.

Punt de trobada? Vilafranca del Penedès. 09:00 hores.

Mínim? 2 persones. Menors a partir de 14 anys.

Poden venir acompanyants? Sí. Amb 15€ de càrrec addicional (aquesta persona no formarà part del curs ni realitzarà l’activitat, però podrà acompanyar-nos per fer fotos…)

Què us facilitem: Tot el material necessari per realitzar el taller (Arnès, dissipador, cap d’ancoratge, casc i rapelador), material col·lectiu i de seguretat, Tècnic esportiu en muntanya i escalada titulat i experimentat, Assegurança d’activitat.

Què heu de portar? Calçat tipus bota muntanya o sabatilles esportives (amb bona sola), roba còmoda i d’abric, aigua.

Condicions meteorològiques: No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia ho cregui convenient.

Qui no pot fer l’activitat? Persones amb problemes cardíacs, epilèpsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocació en les extremitats superior o inferior i embarassades.

OBJECTIUS TÈCNIQUES DE RÀPEL

Què és un ràpel?

El ràpel és una tècnica de descens en ràpel amb una corda que s’utilitza en els esports de muntanya: escalada, Alpinisme, descens de barrancs, ferrades, … és una manera segura de baixar per una vertical.

El ràpel és una tècnica que és fàcil de realitzar, però que pot ser molt perillosa si no es realitza adequadament.

En el taller de tècniques de ràpel que us proposa Catalonia Adventures, podreu aprendre la forma més adient i segura per realitzar el descens en ràpel.

Precios con IVA incluido.