• Nordic walking-marxa nordica-vilafranca del penedes - Catalonia Adventures

Alfa Coach nordic walking a Catalonia Adventures

A continuació us deixo l’opinió i vivència de la Pilar, guia Alfa Coach de nordic Walking. La primera generació d’Espanya. Esperem que ens aportis moltíssim coneixement i experiències

Primer dia com a Alfa Coach de Nordic Walking …

Per mi tot va començar a  l’abril de 2016 i va finalitzar ahir, després de 280 hores lectives avui soc Alfa Coach de marxa nordica. Avui formo part de la primera promoció d’Alfa Coach que s’han format al territori espanyol, 12 instructors de Nivell II que avui ja som Alfa Coach.

Han estat 280 hores intenses d’aprenentatge, de compartir coneixements, experiències, sensacions i somriures.

280 hores aprofitades fins a l’últim minut !!!

Encara queda molt camí per recorrer, per continuar aprenent,però ara em sento molt més complerta i amb molts més coneixements i recursos.

Tant sols puc sentir un enorme agraïment per haver pogut formar partd’aquest projecte i haver arribat fins aquí, perque això no és el final, això tant sols és el principi.

Alfa Coach capaços, feliços i somrients millorarem la teva vida si ens ho permets !!!

Aquí podeu observar tot els alumnes del primer Alfa coach de nordic walking. La pilar està just al centre, a la part baixa, amb un somriure com sempre. A les bandes els dos professors i eminències en la Marxa Nòrdica, Evelyn Feussner  i Bernd Goldschmidt