• Puenting-tandem-Sant Sadurní d'Anoia Barcelona -Catalonia Adventures

Experiència Tàndem (Puenting)


La primera vegada que vaig anar al pont de Sant Sadurní d’Anoia era al 1987. Vaig arribar, vaig mirar cap avall i vaig dir que mai ho faria !!!Durant 30 anys he anat a veure com saltaven amics, familiars i clients de Catalonia Adventures; i durant 30 anys he continuant insistint en el fet de que jo no ho faria mai !!!

Malgrat tot, en aquesta vida mai es pot dir mai …

… perquè un dissabte 07/10/2017, es a dir, 30 anys més tard, vaig decidir-me af er un salt tàndem amb en Pau (guía de CataloniaAdventures)

A partir d’aquest moment, no recordo com vaig posar-me l’arnés, ni com van lligar-me les cordes, ni tant sols com vaig passar la tanca del pont … el que sí que recordo i no oblidaré mai és la sensació de caiguda al buit així com els pèndols que vénen a continuació. Una sensació brutal que tant sols pot entendre algú que ho hagi viscut. L’experiència dura segons, però per mi, personalment, varen ser els segons més llargs de la meva vida, totalment indescriptible.

En fi …tant aviat vaig posar el peus a terra li vaigdir al Pau que mai més ho tornaria a fer !!!

Però vaja, com jasabem …mai es pot dir mai … 😉