Formació

Formació per esportistes

La formació es garantia de seguretat. Des de l’escola de muntanya de Catalonia Adventures sempre hem pensat que la millor forma d’afrontar les teves experiències i els reptes en els esports de muntanya es amb formació.

El objectiu de l’escola de muntanya es el compromís amb el client, us ho demostrarem de la millor manera que sabem, demostrant-lo!

El objectius, continguts i didàctica dels cursos de l’escola de muntanya de catalonià Adventures estan pensats perquè assumiu tots els coneixements necessaris per realitzar la activitat amb seguretat i confiança.

Els cursos de l’escola de muntanya són principalment pràctics (95%), de dues a quatre  sessions formatives, 8 hores cada sessió.

Catalonia Adventures conta amb 20 anys d’experiència, guies titulats (tècnics esportius en muntanya i escalada), amb centenars d’hores docents.

Els guies de Catalonià Adventures us garantiran amb el seu trenar els coneixements que necessiteu per desenvolupar el vostre esport preferit.

L’escola de muntanya us ofereix una formació integral, des de la iniciació als cursos avantatjats i al rescat.

En els nostres cursos de l’escola de mutanya de Catalonia Adventures us aportarem el material necessari per a realitzar-lo, les assegurances d’activitat i els guies titulats.

El nostre catàleg de cursos

Escalada-vilafranca del penedes-barcelona-Catalonia Adventures

Curs d’Escalada

Curs dirigit a totes les persones que tinguin inquietuds per a conèixer el món de l’escalada, iniciar-se amb els coneixements necessaris per a realitzar aquest esport i a les persones ja iniciades que vulguin ampliar els coneixements bàsics de seguretat.

Objectiu principal: Escalar com a primer de corda itineraris equipats utilitzant el sistema de seguretat més adient i realitzar la maniobra de ràpel amb tota seguretat.

Més informació
Ferrada cala del moli-sant feliu de guixols-Barcelona-Catalonia Adventures

Cursos de Vies ferrades

El curs de vies ferrades de Catalonia Adventures esta destinat a persones que vulguin fer sortides de vies ferrades amb autonomia i seguretat. El curs perfecte per saber desenvolupar-se en terreny vertical i, en cas d’accident, l’elecció correcte de maniobres de rescat.

Objectiu principal: Fer una via ferrada amb autonomia i seguretat, sense la necessitat de ser portat o ajudat.

Més informació
Barranquismo Barcelona- Catalonia Adventures

Cursos de Barranquisme

Si ets un apassionat/da del Descens de barrancs i activitats aquàtiques, aquest és el curs que estaves buscant.

Un curs on aprendràs totes les maniobres de seguretat en barrancs, lectura de les aigües vives i terreny rupícola. Desenvoluparàs unes habilitats i bagatge esportiu perfectes per començar a fer un canvi en les teves sortides de barrancs.

Més informació
Curs Nordic walking-marxa nordica-vilafranca del penedes - Catalonia Adventures

Cursos de Marxa Nòrdica

La Marxa Nòrdica consisteix en caminar d’una manera natural. Utilitzarem uns bastons, amb els que realitzarem un balanceig instintiu dels braços.

Es una tècnica suau que exercita el 90% dels músculos del cos, optimizant la biomecànica de la pasa, adaptada a la condició física de cada persona.

Aquesta activitat està indicada a totesles persones, edat i condició física.
Els cursos de Nordic Walking ens proporcionaràn les eines necesarias per a la pràctica d’aquesta activitat de forma óptima i saludable.

Més informació

Cursos d’Orientació

Vols aprendre a orientar-te i moure’t per terrenys i senders sense marcar? Vols poder fer sortides a muntanya sense perill de perdre’t o sense haver de memoritzar la ruta?

Doncs amb el curs d’orientació de catalonià Adventures aprendràs totes les habilitats i coneixements necessaris per poder orientar-te en terreny alpí o qualsevol terreny. El curs perfecte per començar amb curses d’orientació, sortides amb la família.

Després del nostre curs d’orientació seràs un autèntic professional de l’orientació. Només et faltarà l’experiència.

Més informació
Raquetes de neu -Vilafranca del Penedes-Catalonia Adventures

Cursos de Raquetes de neu

Les raquetes de neu son una de les millors formes de gaudir de la muntanya hivernal.
La muntanya hivernal, amaga tot un seguit de perills que cal ser capaç de interpretar.

En el curs de raquetes de neu de l’ escola de muntanya de Catalonia Adventures aprendràs el mètodes de progressió, coneixement de l’entorn, condicions de la neu i a utilitzar els aparells de seguretat en muntanya hivernal.

L’escola de muntanya de Catalonia adventures us proposa un curs de progressió amb raquetes de neu principalment pràctic, amb dues sessions de teoria a l’aula (2 hores per sessió) i dos dies de pràctica.

Més informació
Alpinisme-Vilafranca del Penedes-Barcelona-Catalonia Adventures

Cursos de Muntanyisme Hivernal

Més informació
Valoracions
1
2
3
4
5
Crear valoració
     
Cancelar

Crear valoració

Catalonia Adventures
Average rating:  
 0 reviews

Últimes notícies

  • Retol de la via ferrada-Tossal de les venes de Rojalons-Vilafranca del Penedes-Barcelona-Catalonia Adventues

Accident a la via ferrada del Tossal de les Venes – Rojalons

27 Novembre 2017|Comentaris tancats a Accident a la via ferrada del Tossal de les Venes – Rojalons

MONTBLANC 19 Nov 2017 - 19.03 Mor un jove de 23 anys en caured'una via ferrada a Montblanc L'accident ha estat aquest mig dia a la via ferrada de les Venes de Rojalons, a la Conca [...]