Regala Aventures
puenting Sant sadurni d'anoia-Barcelona-Catalonia Adventures

Salt Puenting

Viu una experiència única sentint l’adrenalina en estat pur realitzant un salt de pont amb la màxima seguretat. La sensació és molt intensa, encara que breu.

Nordic walking-marxa nordica-vilafranca del penedes - Catalonia Adventures

Marxa Nòrdica

Consisteix en caminar d’una manera natural utilitzant uns bastons amb els quals realitzarem un balanceig dels braços i treballarem tot el cos.

Ferrada baumes corcades-Centelles-Barcelona-Catalonia Adventures

Vies Ferrades

Gaudeix d’una altra manera de recórrer la muntanya des de les altures, seguint rutes senyalitzades amb un cable d’acer i diversos obstacles que faran de l’experiència algo emocionant.

Descens de barrancs-Tarragona-Glorieta-Barranquismo-Tarragona-Glorieta- Catalonia Adventures

Barranquisme

Les activitats de barranquisme són cada vegada més sol·licitades. Gaudeix de l’adrenalina de baixar pel llit d’un riu mitjançant ràpels i altres maniobres.

Escalada-vilafranca del penedes-barcelona-Catalonia Adventures

Escalada

L’escalada és un esport complet i divertit apte per totes les edats, ja que disposa de diferents nivells de dificultat. Gaudeix de la natura i de l’entorn realitzant una ascensió de forma segura.

Descens a coves

Sessions d’espeleologia, per endinsar-nos en coves i gaudir de l’espectacle natural que suposen les diverses formacions que trobem en elles i de l’emoció de descobrir el desconegut.

Raquetes de neu -Vilafranca del Penedes-Catalonia Adventures

Raquetes de neu

Gaudeix de l’activitat de Raquetes de neu adaptada a diferents nivells, tant per famílies que volen fer una passejada per la neu com adults amb ganes de gaudir de la muntanya hivernal.

Btt Vilafranca del penedès-Barcelona-Catalonia Adventures

Sortides en BTT

Una ruta en BTT ens permet apropar-nos d’una forma inigualable al paisatge que ens ofereix la natura i gaudir-ho des de primera fila respectant el medi ambient.