Samanta y… Catalonia Adventures

/, Salt puenting/Samanta y… Catalonia Adventures

Samanta y… Catalonia Adventures

El dia Dimarts 12 de Desembre a les 22.45 hores de la nit, Catalonia Adventures surt al programa de televisió CuatroSamanta y el Miedo. Un programa on la reconeguda periodista Samanta Villar, famosa per programes com 21 dias en…, es posarà en diverses situacions les quals li suposen un gran pànic, por, suggestió, etc.
Una d’aquestes situacions serà la de fer Puenting. I qui millor per fer Puenting que Catalonia Adventures (fanfarroneria per tot arreu jajajaja).
Així doncs el dia – la Samanta i l’equip de gravació de Cuatro van venir a Sant Sadurní d’Anoia. Vam començar amb la presentació de l’activitat i una mica de tertúlia. La Samanta és súper divertida i agradable. Aleshores ella ens va explicar que té por a les altures i que no sap si saltarà o no, només mirar avall al pont ja i fa por. Nosaltres estem convençuts que sí.

Total, la Samanta ja està a punt de creuar la barana i de cop es nega a saltar, diu que li fa por. La relaxem i li recomanem un Salt Tàndem amb el Pau, el nostre guia més jove, per tal que se sentí més segura. Creuen la barana del pont. I sorprenentment la Samanta sembla que se sent còmode. Fem el compte enrere, però ella té pànic i s’agafa a la barana amb totes les seves forces.
Després d’uns 10 minuts la Samanta ja no pot més… porta massa adrenalina al cos. Ja que el moment abans del salt és el més fort. I comprensiblement ella està esgotada mentalment.
Finalment, decidim que la Samanta no té per què saltar, ha donat tot el que ha pogut i a més a més ha aconseguit creuar la barana i mirar avall a la caiguda, cosa que per ella era impensable. El Pau i el Marià estan molt contents. Aleshores, els productors li diuen al Pau que faci un salt per almenys tenir una gravació del Salt de Pont.

En conclusió, va ser un dia molt bonic. Ple de riures i de moments tensos. Crec que la Samanta recordarà aquest moment sempre. D’entre tot el que ha viscut, crec que una petita part es queda allà al pont amb nosaltres. I qui sap, potser algun dia torna per saltar.

 aquí estan el Marià i el Pau amb la Samanta. Quin grupet més bo!

 

Aquí teniu el link del programa de la Cuatro.

programa Santa y el miedo