Informació i Reserves

687 409 635 - 938 904 514

info@cataloniaadventures.com

Activitats

Puenting a Sant Sadurní d'Anoia - Barcelona 1 persona 1 salt

 Hora de inicio: 9:00

 Nivell: bàsic

 Número máximo de personas: 20

 Preu de l'activitat: 45 €

Precios por grupos

Grupo Precio por persona
De 1 personas 45 €Descripción actividad.

 Es tracta d'un salt. No necessitarem res especial sóls de la voluntat, el valor i la decisió per a deixar-nos anar de la barana i llençar-nos al vuit. Es una questió molt personal. El salt més habitual per als que s'inicien es realitzar-lo d'esquena al vuit, agafats a la barana fins l'últim moment. En el segon salt ja és més fàcil voler més emoció i es pot saltar de cara, més emocionant pèrque veurem apropar-se el terra. VIU L'EXPERIÈNCIA

Con catalonia adventures podrás realizar el salto de puente (puenting), con total seguridad, nos avalan 30 años de experiencia y 20 años realizando saltos de puente (puenting) en Sant Sadurní d'Anoia, más de 30.000 saltos sin ningún incidente avalan a nuestros profesionales titulados y experimentados.

El salt de pont (puenting) amb Catalonia Adventures serà una experiencia inolvidable, divertida i plena d'emoció que podràs compartir  amb la  teva parellaa, amics o familia.

Pots portar la teva càmera de fotos, o la gopro (en un dels cascs tenim col·locada una pestaña especifica per a aquesta càmera) la qual podràs col·locar en el casc per grabar el salt de pont (puenting) en primera persona. T'explicarem on pots fer les fotos o grabar un video en el lloc ideal.

¿Ón és realitza? A Sant Sadurní d'Anoia. El pont està situat a 400mts de l'estació de tren i a unos 800 mts de la sortida de l'autopista. És molt fàcil trobar-lo.

¿quán pots realitzar-la? Tots els dies de 09:00 a 13:00 i de 16.00 a 18:00

¿Qué cal portar? Roba còmoda, calçat esportiu.

¿Qué us facilitem? Tot el material necessari per a realitzar l'activitat, assegurança d'activitat.

¿Poden venir acompanyants? sí, sense càrrec addicional.

Condicions meteorológiques: No es realitzarà en cas de pluja i/o quan el guia ho cregui convenient.

¿Qui no pot fer l'activitat? Persones amb problemes cardiacs, epilepsia, amb problemes en la columna vertebral, dislocació en les extremitats superior o inferior i embrassades.

Preus:

Preu per persona 1 salt 2 salts
1 persona 45,00€ 60,00€
     

Les nostres marques de confiança

  • Fixe
  • TSL
  • Edelrid
  • Vaude
  • Rock Empire
  • Raumer