Equip de professionals

Equip de professionals

Catalonia Adventures

Catalonia Adventures, som un equip de tècnics esportius en muntanya i escalada, guies de muntanya i descens de barrancs, especialitzats en esports de muntanya i formació esportiva amb més de 30 anys d’experiència.

Catalonia Adventures està inscrita en el cens d’organitzadors d’activitats físicoesportives en el medi natural amb el número C-475.

Els tècnics esportius de Catalonia Adventures estan inscrits en el registre oficial de professionals de l’esport de Catalunya.

El nostre lema es gaudeix de les activitats de muntanya i els esports a la natura amb la màxima seguretat.

Els tècnics esportius de Catalonia Adventures t’assessoraran en les millors activitats que puguis realitzar en funció del grup, nivell i experiència. Posarem tot l’entusiasme i professionalitat en facilitar-te en tot el possible la teva activitat en l’àmbit esportiu, diversió i seguretat.

¿Perquè contractar els serveis amb Catalonia Adventures?

Un guia de muntanya és un tècnic esportiu en muntanya i escalada, titulació otorgada pel Ministeri d’educació, cultura i esports. Es tracta de la màxima titulació oficial per a realitzar guiatges en el medi natural i esports a muntanya.

Els guies de Catalonia Adventures, ús proporcionaràn seguretat i confiança, adaptaràn l’activitat a les vostres capacitats, us proporcionaràn el material necessari i adequat i us facilitaràn seguretat en els terrenys o espais on us pugueu sentir insegurs o en dificultats.

Els guies de Catalonia Adventures us ensenyaràn a conèixer l’entorn en el qual us moveu, compartiràn amb vosaltres els seus coneixements i experiència, us aconsellaràn i guiaràn en les vostres experiències donant valor als coneixements que ja teniu i aneu adquirint.

Els guies de Catalonia Adventures es convertiràn en la persona de màxima confiança al llarg de l’activitat o experiència que realitzeu.

Cataloniaadventures

Marià Pérez

Gerent Catalonia Adventures
Tècnic esportiu Guia de Muntanya (Acompanyant).
Tècnic esportiu Guia de Barrancs.
Tècnic OFF III treballs d’altura (ANETVA)

Currículum esportiu

Cataloniaadventures

Pau Pérez

Guía de Catalonia Adventures
Tècnic esportiu en excursionisme
Tècnic esportiu en Barranquisme
Curs d’instructor de Marxa Nòrdica
Curs AFF paracaigudista
Open wáter PADI
Advanced PADI
Curs de kayak de mar

Currículum esportiu

Cataloniaadventures

Pilar Vargas

Instructora de Nordic Walking i staff de Catalonia Adventures
Instructor Nivell I de Nordic Walking (tècnica Alfa 247)
Instructor Nivell II de Nordic Walking (tècnica Alfa 247)
Alfa Coach de Nordic Walking

Currículum esportiu

Seguretat

El nostre equip de professionals compta amb totes les titulacions requerides per dur a terme totes les activitats que oferim juntament amb material professional i homologat per aquestes.

Treballem amb les millors marques de material professional per a totes les nostres activitats amb les homologacions requerides i controls de qualitat.

Portem 30 anys de dedicació als esports de muntanya sense cap incident remarcable.