Barranquisme Tarragona – Glorieta 11 Agost de 2019

/, SORTIDES/Barranquisme Tarragona – Glorieta 11 Agost de 2019

Barranquisme Tarragona – Glorieta 11 Agost de 2019

Barranquisme Tarragona

Barranquisme Catalunya

Catalonia Adventures

Atreveix-te amb el barranc del Glorieta

 

BARRANQUISME-TARRAGONA

Primer ràpel del Glorieta

Descens del Barranc del Glorieta a Mont-ral amb els germans Oriol i Marc i les seves parelles Mariona i Joana, d’una banda,  Cristina i Juan d’altra banda i una família Francesa, Felix, Melissa i Guilleaume . Tres Grups que buscaven passar una jornada d’esport i aventura amb les seves  parelles alhora que prenien un bany ben refrescant sota un dia calorós.

Barranquisme Tarragona. És perfecte per a iniciació al barranquisme i ideal per a practicar el barranquisme com un esport divertit, refrescant i especial.

BARRANC-DEL-GLORIETA

Destrepa del Barranquisme de tarragona

 

Hem acudit a Catalonia Adventures per a fer alguna cosa en grup / família aventurera durant les nostres vacances. I la veritat que el Barranquisme aquàtic a Tarragona que ens van proposar ha estat fenomenal. Ni molt senzill però alhora prou challenging com per a esforarte i sentir-te bé en acabar. En conclusió una activitat genial per a l’estiu.

 

BARRANQUISME-TARRAGONA

Segon ràpel del Glorieta

El Barranquisme a Tarragona de Catalonia Adventures és una passada! té aigua, és llarg i damunt t’ho passes teta 🙂

El Pau és un noi genial. Pots fer-te els riures amb ell alhora que et dóna confiança i seguretat. Estem tots molt contents

 

 

Gaudeix de les nostres aventures  barranquisme en anglés, Castellà o Català us volem oferir la millor activitat i la millor experiència possible.

 

BARRANQUISME-TARRAGONA

Bañito en poza

 

Si vols saber más sobre nosaltres. Visita el nostre canal de YOUTUBE!! 

 

Barranquisme Catalonia Adventures