Barranquisme Tarragona – Glorieta 15 Agost de 2019

/, SORTIDES/Barranquisme Tarragona – Glorieta 15 Agost de 2019

Barranquisme Tarragona – Glorieta 15 Agost de 2019

Barranquisme Tarragona

Barranquisme Catalunya

Catalonia Adventures

Atreveix-te amb el barranc del Glorieta

 

barranquisme-tarragona

Primer rápel del barranquismo tarragona visto desde abajo

Descens del Barranc del Glorieta a Mont-ral amb els germans Martín, Pedro, Yair, Josep, Lucas, Juanma, Damian, Valentina, Claudia, Bruno, Cindy, Elian, Rodrigo i Blanca. Un grup d’amics i amigues argentins, que buscaven gaudir d’una experiència d’aventura fent barranquisme i prop de Reus (Tarragona).

La veritat que ha sigut un grup molt gratificant, ja que van vindre a fer el barranquisme Tarragona molt sugestionats i no tenien molta confiança en ells. Però al final van acabar gaudint del barranc del Glorieta
barranco-Glorieta

Foto de equipo en una de las cuevas del Barranco del Glorieta

 

 

Barranquisme Tarragona. És perfecte per a iniciació al barranquisme i ideal per a practicar el barranquisme com un esport divertit, refrescant i especial.

 

Vam trucar a Catalonia Adventures buscant aventures challengings i aventureres per a passar una bona estona i poder gaudir de la naturalesa i el barranquisme en grup d’amics i amigues. I la veritat és que el Barranquisme a Tarragona ens ha posat les piles. El barranc del Glorieta vulguis o no ha sigut una aventura, I per a un grup tan gran a sigut molt largooo!!!

Pel que refereix a Pau, totes hem acabat encantades amb ell. Ha sigut un guia de barrancs super divertit i atent.

barrancquismo-glorieta

Felicidad de equipo en Vall del Glorieta

Gaudeix de les nostres aventures  barranquisme en anglés, Castellà o Català us volem oferir la millor activitat i la millor experiència possible.

 

Si vols saber más sobre nosaltres. Visita el nostre canal de YOUTUBE!! 

Barranquisme Catalonia Adventures