Barranquisme Tarragona – Glorieta 16 Agost de 2019

/, SORTIDES/Barranquisme Tarragona – Glorieta 16 Agost de 2019

Barranquisme Tarragona – Glorieta 16 Agost de 2019

Barranquisme Tarragona

Barranquisme Catalunya

Catalonia Adventures

Atreveix-te amb el barranc del Glorieta

BARRANQUISME-TARRAGONA

Foto a les fonts del Glorieta

Descens del Barranc del Glorieta a Mont-ral amb la família Belga composta per Lucas, Arnaud, Sophie, Clarisse, Juliette i Marc. Una família de Bèlgica que volia gaudir d’un gran dia en família en contacte amb la natura i practicant Barranquisme prop de Tarragona.

Aquesta sortida al barranc del Glorieta especialment, amb aquesta família. Ha sigut increïble. Una família on tots tiraven dur i a més em sentia com en família. Els xiquets i xiquetes increïbles també, tirats cap avant i super super valentes. Li he regalat fins i tot el meu xiulet a Juliette per la seva gran feina com a vigilant del grup del barranquisme a Tarragona d’avui!!!

 

 

Barranquisme Tarragona. És perfecte per a iniciació al barranquisme i ideal per a practicar el barranquisme com un esport divertit, refrescant i especial.

BARRANC-DEL-GLORIETA

Últim ràpel del Glorieta

Catalonia Adventures, què dir d’aquest dia i de la Vall del Glorieta!!

Aquest barranc prop de Tarragona ha sigut una passada, tant nosaltres, els pares, com les nostres filles i fills hem acabat el barranc super contentes/s. Hem reforçat la nostra família i a més hem conegut a Pau, un guia extraordinàriament atent i ademas professional amb el qual hem pogut connectar i deixar contacte per a futures visites 🙂

 

 

 

La Serra de Prades ens ha encantat, no ens podem creure que hi hagi un barranquisme tan guai i tan prop de Tarragona. La veritat és que ens anem amb una sensació de satisfacció i motivació per a tornar!!
 

 

Gaudeix de les nostres aventures  barranquisme en anglés, Castellà o Català us volem oferir la millor activitat i la millor experiència possible.

 

Si vols saber más sobre nosaltres. Visita el nostre canal de YOUTUBE!! 

Barranquismo Catalonia Adventures