Barranquisme Tarragona – Glorieta 17 Agost de 2019

/, SORTIDES/Barranquisme Tarragona – Glorieta 17 Agost de 2019

Barranquisme Tarragona – Glorieta 17 Agost de 2019

Barranquisme Tarragona

Barranquisme Catalunya

Catalonia Adventures

Atreveix-te amb el barranc del Glorieta

barranquismo-tarragona

Guilleaume en la primera cueva del Barranquismo Tarragona

Descens del Barranc del Glorieta a Mont-ral amb  Guilleaume, Helena, Ariadna i Gaïl. Dos grups d’amics i amigues que desitjaven realitzar una mica d’esport i gaudir d’un dia genial en el Barranquisme prop de Tarragona.

Aquesta sortida al barranc del Glorieta va ser rodada. Un grup fluid i molt molt graciós. Fins i tot jo vaig fer un culetazo al terra 🙂

 

 

 

Barranquisme Tarragona. És perfecte per a iniciació al barranquisme i ideal per a practicar el barranquisme com un esport divertit, refrescant i especial.

barranco-del-gloirtea

Foto de Helena en su Primer destrepe del Glorieta

Catalonia Adventures moltes gràcies per aquest dia tant guai. Hem fet el barranc del Glorieta i la veritat és que ha sigut super bonic. Les seves grans formacions geològiques com les tobes i travertins dels barranquismes típics de Tarragona o prades. Un paratge selvàtic i silvestre però alhora familiar i tranquil. Un 10!

Pau com a guia ha sigut perfecte, a més es mou molt bé en anglés. No ha ahbido cap problema amb Guilleaume o Gaïl.

Prades ens ha encantat, no ens podem creure que hi haja un barranquisme tant guai i tant a prop de Tarragona. La veritat és que ens anem amb una sensació de satisfacció i motivació per a tornar!!

 

Gaudeix de les nostres aventures  barranquisme en anglés, Castellà o Català us volem oferir la millor activitat i la millor experiència possible.

Si vols saber más sobre nosaltres. Visita el nostre canal de YOUTUBE!!!! 

Barranquisme Catalonia Adventures