Catalonia Adventures et recomana restaurants

Catalonia Adventures et recomana restaurants

CATALONIA RECOMANA RESTAURANTS

Com ja sabeu, en aquest apartat del Blog us donarem alguns bars i restaurants per anar a menjar després de fer alguna activitat amb nosaltres. Sempre podeu escollir un altre restaurant, nosaltres només volem facilitar-vos la feina a través de la nostra experiència.
Sense enrotllar-nos massa, aquí us deixem un llistat dels restaurants que recomanem. Estan separats per activitats, per tal que només hagueu de mirar la vostra activitat per veure els restaurants més propers i més adients.

SALT DE PONT SANT SADURNÍ D’ANOIA:

Si teniu ganes de fer un àpat després de fer un salt de pont amb nosaltres, us recomanem dos restaurants.

Canals i Munné: Si voleu un dinar a unes caves del 1915, on treballen molt bé la cuina catalana com caragolades, calçotades, escalivades, carns a la brasa, etc. Els menús són molt complets i menjar de qualitat. Arriben a 30 euros i el més complet a 60 euros.

http://www.canalsimunne.com/ca/general:Cos/restaurant:menus/
Localització: Pl. de Pau Casals, 6, 08770 Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona

Contacte: info@canalsimunne.com / 938 91 03 18

 

BARRANC DEL CARME:

Després de fer un barranc, el nostre cos ens demana un bon menjar, segurament serà un dinar. Per tant el més assequible és anar a l’hotel Robert.
Hotel Robert: L ‘hotel Robert té una zona de restaurant amb menjar més elaborat però una carta més cara. Per altra banda també fan servei de tapes i entrepans o plats combinats a un preu molt assequible. Una bona opció després del barranc seria fer-hi un plat combinat.

www.hotel-robert.com

Localització: Av. Catalunya, 08787 La Pobla de Claramunt, Barcelona. Lloc de trobada quan fem l’activitat.

Contacte:  938 08 60 00

 

BARRANC DEL GLORIETA:

Per al barranc del Glorieta, un barranc fred. Tenim, en el meu cas, el millor restaurant de tot el Blog.

Hotel Restaurant Cor de Prades: Aquest Restaurant, per nosaltres, és el millor restaurant de muntanya que tenim per les zones on treballem. Tenen una oferta de menjar molt elaborada, amb plats casolans, plats combinats, entrepans, plats elaborats, tapes, etc. Des del nostre punt de vista és molt recomanable. Gent molt amable, un servei impecable i la zona on estan és simplement espectacular.

http://www.hotelcordeprades.com/ca-es/

Localització: Carretera de la Mussara, 34, 43364 Mont-ral, Tarragona

Contacte:  877 00 12 74 / info@hotelcordeprades.com

 

FERRADA DE PATACONS:

Per la ferrada de Patacons, que està just al costat de Montral, us recomanem el mateix restaurant de l’apartat anterior, l’Hotel Restaurant Cor de Prades

Restaurant Cor de Prades

http://www.hotelcordeprades.com/ca-es/

localització: carretera de la Musara, 34, 43364 Mont-ral Tarragona

 

FERRADA DEL CASTELLOT:

Al ser una via ferrada Penedesenca, us teniu una gran oferta de restaurants, pizzeries, xinesos…. proper teniu les caves Canals i Munné. De debò que no us fallarà, acabareu Plens! comenteu-nos i us aconsellarem el que millor s’adapti a les vostres neccessitats

FERRADA DE LES DAMES I DE LA TERESINA:

Les activitats que fem per la zona de Montserrat us recomanarem dos restaurants. Un més popular del món de la muntanya i més assequible, i un de més familiar just a peu de Montserrat amb menú, carn a la brasa, calçots, etc. Però una mica més car.
Restaurant Vinya Nova: Un restaurant familiar enmig del peu de Montserrat. Ambient molt especial amb zones infantils. Els preus estan molt bé, 14 euros menú diari i 22,5 euros caps de setmana i festius.

Restaurant la Vinya nova.

http://restaurantvinyanova.com/menus/menu-cap-de-setmana/
Localització: Masia Vinya nova, s/n. 08294 – El Bruc (Barcelona).

Contacte:  937 71 03 29

 

FERRADA CALA DEL MOLÍ:

Si voleu un menjar casolà o carn a la brasa us recomanem el restaurant Ca L’Isern. Un restaurant molt acollidor i amb bon menjar. Preus assequibles i es menja molt bé.

Ca l’Isern

Localització: C/Especiers, 27 – 17220 Sant Feliu de Guíxols,  costa brava –Girona

 Contacte:  972 82 28 21

 

ESPELEOLOGIA COVA DE RONDES:

Per a la zona de la cova de rondes, a la Llacuna, només us podem recomanar un restaurant.

Restaurant Ca la Maria: Restaurant senzill i amb uns preus molt bons (11.20 euros entre setmana I 20.4 euros cap de setmana). Una carta molt completa i agraïda.

Localització: Carretera d’Igualada 54,08779 La Llacuna, Barcelona

http://www.calamaria-restaurant.com/ca/menus-carta.php

Contacte:  938 97 68 76

 

SORTIDES ENTRE VINYES:

Els restaurants de la zona penedesenca ja els coneixeu dels apartats anterior de Ferrada del Castellot i Salt de pont. Escolliu el que més es faci al vostre gust, sempre que us interessin el que us recomanem, si no busqueu el que més us agradi.