Accident a la via ferrada del Tossal de les Venes – Rojalons

/, Notícies, Vies ferrades/Accident a la via ferrada del Tossal de les Venes – Rojalons

Accident a la via ferrada del Tossal de les Venes – Rojalons

MONTBLANC 19 Nov 2017 – 19.03

Mor un jove de 23 anys en caured’una via ferrada a Montblanc

L’accident ha estat aquest mig dia a la via ferrada de les Venes de Rojalons, a la Conca de Barberà

Un jove de 23 anys ha resultat mort aquest diumenge en caure d’una alçada de 15 metres mentre escalava a la via ferrada de les Venes de Rojalons, a Montblanc. El noi, de Barcelona, es trobava amb un grup de vuit amics en el moment dels fets.

Els Bombers de la Generalitat han rebutl’avís al voltant de la una del migdia, i s’ha activat l’helicòpter amb els bombers del Grupd’ActuacionsEspecials (GRAE) i del Grup d’EmergènciesMèdiques (GEM), que han accedit fins on es trobava el jove per rescatar-lo amb grua.

Malaurat accident de muntanya: Jove 23 anys ha mort mentre feia la via ferrada les Venes de Rojalons de Montblanc. Han anat #GRAE i #GEMbombers amb helicòpter. @mossos investigarà les causes.

Malgrat les maniobres de reanimació, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dues patrulles dels Mossosd’Esquadra, que han obert diligències judicials i s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les causes de l’accident mortal.

Font: Nota de premsa: http://bit.ly/2zRNPi

La formació es garantia de seguretat. Des de l’escola de muntanya de CataloniaAdventures sempre hem pensat que la millor forma d’afrontar les teves experiències i els reptes en els esports de muntanya es amb formació.

https://www.cataloniaadventures.com/formacio/