Estades esport i vida sana

Estades esport i vida sana

ESTADES ESPORT I VIDA SANA

Marcha-nórdica-barcelonaDes de Catalonia Adventures et proposem unes estades d’esport i vida sana per integrar la Marxa Nòrdica com hàbit esportiu en el teu dia a dia, en mans dels nostres professionals de l’esport i l’activitat física, t’ajudarem a fer que aprenguis la tècnica que t’ajudarà a mobilitzar la major part del cos de manera activa i no agressiva, aconseguint millorar la resistència, l’equilibri i la coordinació, milloraràs la mobilitat i t’ompliràs d’energia i felicitat. 

ESTADES VIDA SANA

El ritme diari, treball, família, estudis, en definitiva l’estil de vida al que ens porta la societat actual, segurament no ens ofereix l’equilibri necessari per a aconseguir una vida sana i satisfactòria.

Portar una vida sana comporta interioritzar uns hàbits que milloren la nostra salut, una dieta saludable i la pràctica habitual d’activitat física.

Una dieta equilibrada  i l’activitat física adequada ens ajuda a millorar la nostra salut quan es converteix en una part habitual de la rutina diària.

LA NOSTRA PROPOSTA

marcha-nordica-barcelonaEl projecte retirosvidasana.es, està pensat perquè facis un reset, depuris el cos i et sentis ple d’energia i benestar.

Des de retirosvida.es t’ajudarem a integrar aquests hàbits en la teva vida diària, i així aconsegueixis millorar la teva qualitat de vida.

És un programa pensat per aconseguir assimilar una sèrie d’hàbits a través de l’experiència.

Aquestes vivències les realitzaràs en companyia de professionals amb àmplia experiència en hàbits d’alimentació sana, la relaxació i l’esport.

Professionals titulats i amb àmplia experiència t’assessorarem en els diferents conceptes, amb l’objectiu que puguis millorar la  teva experiència de vida, d’aquesta manera et serà molt més senzill en teu dia a dia.

Una vegada finalitzat el retir, t’ajudarem amb un seguiment personalitzat en els primers passos de vida sana.

marcha-nordica-barcelona

Et proposem realitzar diferents activitats com:

  • Tallers de cuina saludable.
  • Pilates.
  • Marxa nòrdica.
  • Ioga.
  • Conferències sobre nutrició saludable.
  • Tertúlies i postes en comú sobre hàbits saludables.

marcha-nordica-barcelona

Un entorn idíl·lic en plena naturalesa en el centre del Penedès, rodejats de camp, vinyes i boscos, en plana naturalesa.

Molt proper a Vilafranca del Penedès on podràs arribar còmodament en transport públic, amb tren, en autobús o amb el teu propi cotxe, si tens algun dubte, comenta’ns-la i t’ajudarem en tot el possible. Podem anar a buscar-te a l’estació, així et facilitarem poder arribar amb facilitat a la casa de retirs vida sana.

marcha-nórdica-barcelona