Puenting Catalonia Adventures

Puenting Catalonia Adventures

PUENTING CATALONIA ADVENTURES

EL PUENTING DE BARCELONA 

Puenting Catalonia Adventures us explica sobre el puenting:

Helmut Keine, un escalador Alemany e ingenier, provava de saber quin era el factor de caiguda en l’escalada i la resistències de les cordes que feien servir.

Quan en Helmut feia les proves es va adonar que amb el pèndol, el factor de caiguda era molt baix. Així que ho va provar amb uns amics al juny del 73, realitzant el puenting en un pont a Suïssa proper on vivia.

AQUÍ COMENÇA TOT

Aquest fet no passa desapercebut i escaladors de diferents llocs decideixen provar-lo i de tant en tant es veuen als ponts uns bogos que es llencen al vuit.

En concret, aquesta activitat es feia a diferents llocs, però a Sant Sadurní d’Anoia, era força habitual veure gent saltar del pont, ja que diferents grups d’amics anaven a viure la experiència.

Fa 22 anys Catalonia Adventures desenvolupa el Salt puenting de manera professional, quan tothom ho veia una bogeria i extremadament perillós.

Tot i així, la idea es va tirar endavant, arribant a convertir-se en una de les primeres experiències de Puenting professional a Barcelona i Catalunya.

POSSIBLEMENT EL MILLOR PUENTING

Puenting Catalonia Adventures, pioners en experiències extremes i a la natura

El Puenting (Salt de pont) Catalonia Adventures és el millor Puenting de Barcelona. 22 anys i més de 40.000 salts sense cap accident realitzats ho demostren. puenting-barcelona

SENTIT COMÚ

No es tracta tan sols de saltar del pont, no es simplement una qüestió tècnica. Hi ha diversos factors que influeixen en l’experiència que viu la persona que saltarà:

La qualificació dels tècnics (molt important, desgraciadament hi ha accidents en aquesta activitat), només cal que mireu per internet per assabentar-se d’ells.

L’experiència i la formació específica dels tècnics, tot un seguit de protocols i procediments donen el valor necessari per a desenvolupar el puenting amb garantia i seguretat. Aquests han d’estar molt integrats en la forma de fer del tècnic.

Escollir adequadament el material, no serveix qualsevol material, aquest a de ser adequat, homologat, adaptat i suficient. Hi ha molts materials al mercat, i es necessari saber diferenciar els millors, cal experiència i seriositat.

L’espai, no tots els ponts disposen d’un espai adequat i espaiós per a que l’experiència sigui prou valuosa, estar còmoda, que puguis estar amb els teus, amics, pares, fills,….

La forma de fer:

És bàsic i essencial, és per a nosaltres el més important de l’activitat, tractem amb persones, cada una persona amb la seva particularitat, emocions, pors, experiències… en algunes persones, aquestes sensacions i emocions, les tenen bastant desenvolupades, perquè fan esports relacionats, per maduresa,… altres no tant.

L’experiència professional del tècnic marca la sensació positiva de  l’experiència viscuda per la persona que salta.

Darrera d’aquesta experiència hi ha molt de psicologia, es absolutament normal que les persones en el moment que es decideixen a fer puenting, es posin nerviosos i/o suggestionats, pot ser, tot comença dies abans i el dia que toca fer-ho es molt intens. És en aquest moment es quan té molt valor el tarannà dels tècnics. Res es casual, tot està molt ben estudiat i aplicat.

Les petites diferencies marquen el valor de l’activitat

Podreu fer salts de puenting molt diversos, en funció de les vostres característiques i de la decisió del tècnic:

Puenting per a totes les persones i nens (a partir de 14 anys)

Puenting pels més valents.

Puenting pels que volen més adrenalina i estan molt bojos.

Puenting per a aniversaris i comiats de solter (salts especials i diferents)

i si atreveixes, a fer-lo de nit, et proposem puenting a la llum de la lluna.

El Pont de Catalonia Adventures es realitza a Sant Sadurní d’Anoia, és una petita població de l’Alt Penedès a la província de Barcelona, on us trobareu una terra de vinyes, vins, caves i cellers i evidentment el Salt de Pont de Catalonia Adventures.

¿QUINES OPCIONS US OFERIM?

Per facilitar-vos l’experiència d’usuari en la navegació de la pàgina web, us hem preparat el contingut de la següent manera:

Puenting entre setmana:

Podreu fer el puenting entre setmana no festiu a un preu especial, teniu la possibilitat de fer un salt, dos salts, salt tàndem.

Puenting a les 08:00 matí:

Per premiar als més matinadors, teniu la possibilitat de fer puenting a un preu molt econòmic. Sols en cap de setmana i festiu. Podreu fer un salt per persona.

Puenting a les 09:00 matí:

Com en l’opció anterior, podreu venir a les 09:00 del matí a un preu més interessant. Sols en cap de setmana i festiu. Podreu fer un salt per persona.

Puenting per a una persona:

Podeu venir sols a fer el puenting, no cal que feu un grup, amb aquesta opció podreu triar un o dos salts puenting, entre setmana o en cap de setmana a l’hora que millor us vagi.

Puenting per a parelles:

Si sou una parella o dues persones, us afavorim el preu. Podreu fer un o dos salts o el salt tàndem entre setmana o caps de setmana en l’horari que millor us vagi.

Puenting per a grups:

en la mateixa línia en poder facilitar i millorar els preus, si sou un grup de 3 o més persones us afavorirem en el preu. Podreu fer un o dos salts puenting, salt puenting tàndem entre setmana o cap de setmana en el horari que mes us agradi.

Puenting tàndem:

Compartir el salt amb la vostra parella, amb el vostre fill/a o amb l’amic de l’anima, no deixeu de fer aquest salt puenting, perquè és especialment íntim i sensacional, no us caldrà explicar la sensació ja que la viureu en el mateix moment, sobren les paraules. Saltareu els dos junts i al mateix temps.

Us aconsellem fer un salt individual abans cada un i el salt tàndem després, així la vostra experiència personal millorarà molt més.

Podreu fer els salt puenting entre setmana o en cap de setmana i festius a l’hora que millor us vagi.

Puenting comiats de solters:

Voleu fer una experiència especial al vostre company que es casa, dons teniu la possibilitat de fer un salt puenting molt especial. Us donem la possibilitat de que l’experiència per ell sigui molt exclusiva amb un salt que recordarà tota la vida. el puenting abordatge, us podem assegurar que no hi ha altra igual. tot depèn de vosaltres, sou els que decidiu.

COM ARRIBAR-HI

AMB VEHICLE PROPI

  • Sortida 27 de l’autopista AP7 (Barcelona – Tarragona) 
  • Sortint de l’autopista a la rotonda girar a l’esquerra, al a propera rotonda continuar recte, el primer trencall a la dreta (Sant Sadurní d’Anoia sud – Estació)
  • Al final de la corba a la dreta, podreu veure una petita esplanada on deixem els cotxes. És molt millor anar a l’estació de tren per donar la volta per entrar al pàrquing.

Com-arribar-al-puenting-barcelona com-arribar-al-puenting-barcelona

com-arribar-al-puenting-de-barcelona puenting-barcelona

 

 

 

 

 

 

 

AMB TRANSPORT PÚBLIC (TREN R4-SANT VICENÇ DE CALDERS)

  • Ens dirigim a una estació de tren on disposin de Ferrocarrils que facin el trajecte Manresa-Sant Vicenç de Calders (R4)
  • Agafem el que va direcció a Sant Vicençs de Calders.
  • Fem parada a Sant Sadurní d’Anoia.
  • Des de l’estació de tren de Sant Sadurní d’Anoia, sortiu de l’estació i gireu a la dreta en 400 mts arribareu al pont.
  • Al sortir de l’estació de tren, gireu a la dreta, al poc, passareu per sota un petit pont, continueu recte i arribareu on deixem els cotxes.
  • Podeu veure l’esplanada on deixem els cotxes, continuar la carretera fins la cruïlla.
  • A pocs metres arribareu a la cruïlla. Gireu a la dreta i ja sou al pont.

arribar-al-puenting-catalonia-adventures-des-de-tren          com-arribar-des-de-tren

 

 

com-arribar-al-pont-de-catalonia-adventures-des-de-tren            arribant-al-puenting-de-catalonia-adventures

PREUS

pots veure els nostres preus en la pàgina web de www.cataloniaadventures.com 

Tots els preus inclouen saltar amb GoPro Hero d’alta definició per a què pugueu tenir un rècord espectacular i possiblement un vídeo des de sota del pont.

No oblidis demanar-nos la tarja de fidelització, per cada 4 activitats que facis amb nosaltres et regalem una.

Gaudeix dels esports de muntanya i les activitats a la natura amb la màxima seguretat.