CATALONIA ADVENTURES CAMP – Primer campus de muntanya del Penedès

/, Catalonia Adventures Recomana, Formació, Notícies, Seguretat/CATALONIA ADVENTURES CAMP – Primer campus de muntanya del Penedès

CATALONIA ADVENTURES CAMP – Primer campus de muntanya del Penedès

CATALONIA ADVENTURES CAMP

Catalonia Adventures Vilafranca del Penedes Barcelona

EL PRIMER CAMPUS D’ESPORTS DE MUNTANYA AL PENEDÈS

 

Per a més informació del campus d’aventura i inscripcions podeu enviar un mail a info@cataloniaadventures.com o trucar al 686040757 (Pau)

L’empresa de guies de muntanya i barrancs Catalonia Adventures us proposa el primer campus enfocat als esports d’aventura a la natura del Penedès. Un campus d’aventura on les joves no només gaudiran d’unes jornades d’esports a la natura, sinó que també rebran una formació complementaria per desenvolupar habilitats i aptituds bàsiques per realitzar activitays a la muntanya.

Un campus per gaudir i créixer com a esportista de muntanya

Primer de tot i creiem que és el més important. Les treballadores de Catalonia Adventures som tècniques esportives en muntanya i barrancs o conductores en el medi natural. Complim amb tots els requeriments bàsics per poder treballar en l’àmbit d’esports a la natura. Tenim anys d’experiència en guiatges d’esports d’aventura així com tracte amb infants i adolescents.

Oferim una assegurança de riscos i accidents a l’altura de les necessitats dels joves. 

Descens de barrancs Barcelona - Barranquisme Barcelona - Catalonia AdventuresLa nostra filosofia es basa en la redundància i respecte envers la natura i les companyes. Sobreprotegir i mantenir la màxima seguretat per als nostres clients és la nostra principal prioritat.

Catalonia Adventures és una de les poques empreses de Catalunya amb una valoració 5 estrelles dins de Google. I dins de la nostra pàgina web tenim més de 1000 comentaris 5 estrelles entre els nostres productes juntament amb més de 20 anys d’experiència.

 

BARRANQUISME / VIES FERRADES / COVES / BTT / BIVAC / SUPERVIVÈNCIA EN MUNTANYA

 

VALORS DE CATALONIA ADVENTURES CAMP

Tant en les nostres activitats com campus. Catalonia Adventures tracta d’ensenyar, a través de les activitats a la natura, valors i aptituds bàsiques i necessàries per poder moure’s pel món de la muntanya i esports d’aventura. Uns valors que cada dia es deixen més de banda degut a les noves tecnologies i que creiem que poden ajudar al desenvolupament personal de les nostres joves.

Aquests valors ens agrada separar-los en dos grans grups. Un grup que es relaciona amb la persona, el seu creixement individual com a individu dins d’una societat. I un altre grup que es relaciona amb com aquest individu es relaciona amb l’exterior, com d’aquesta individualitat i aquests valors personals passem a una globalitat o societat.

VALORS INTRAPERSONALS VALORS INTERPERSONALS
TREBALL DE L’INTELIGÈNCIA EMOCIONAL RESPECTE ENVERS EL MEDI AMBIENT I ECOSISTEMA
ADQUISICIÓ D’EINES I TÈCNIQUES D’AUTOSUFICIÈNCIA EN HÀBITATS SALVATGES I NATURALS CONSCIÈNCIA SOCIAL DE L’AGREUJAMENT DEL CANVI CLIMÀTIC
DESENVOLUPAMENT COM A MUNTANYENC / MUNTANYENCA TREBALL EN GRUP I COOPERATIU
ADQUISICIÓ DE TÈCNIQUES I MANIOBRES DE CORDA BÀSIQUES RESPECTE ENVERS LES CULTURES I TRADICIONS AUTÒCTONES
INTERIORITZACIÓ DE PROTOCOLS I ACCIONS DE PROTECCIÓ / PREVENCIÓ / ACTUACIÓ EN SITUACIONS ADVERSES RESPECTE ENTRE IGUALS I VALORS INCLUSIUS

 

Com treballarem tots aquests valors i habilitats o aptituds?

Descens de barrancs Sierra de guara - formiga-barranquismo Sierra de guara-Formiga - Catalonia Adventures

Com a Tècniques d’esports de muntanya, una de les nostres habilitats és la gestió i guiatge de persones. Tant en emocions com conductes. A través dels esports a la muntanya i de les accions cooperatives conduïm al les nostres joves a què per les seves pròpies accions i conductes visualitzin i, per extensió, interioritzin aquests valors de respecte entre iguals (Tant entre companys com identitats, com el medi ambient, animals, etc.)

Un altre factor que ajuda en aquest guiatge d’obtenció d’hàbits i valors són els i les nostres pròpies treballadores. El perfil d’una treballadora Catalonia Advetures es basa en l’Assertivitat i respecte entre iguals. Aquest enfocament entre educador i educat, fa que la gent jove tendeixi a imitar aquestes conductes dels seus guies. Per tant, les nostres guies seran una conducció a aflorar una evolució com a persona més integral i intel·ligent en l’àmbit socioafectiu.

 

A qui va dirigit aquest campus

El Catalonia Adventures Camp està destinat a totes aquelles joves que volen gaudir de dues setmanes d’activitats a la natura. I que vulgui evolucionar i madurar com a persona i esportista de muntanya. Un grup de joves que busquen gaudir i aprendre d’esports de muntanya com l’escalada, vies ferrades, barranquisme, coves i muntanya.

Està destinat a joves entre 10 i 15 anys amb ganes de descobrir món i obrir la seva visió panoràmicament. Endinsar-se dins del món de la muntanya i l’aventura.

Si vols créixer com a muntanyenca o per altra banda vols començar a formar-te i crear una base per a les teves futures aventures. Catalonia Adventures Camps, és el teu campus!

Les places són limitades, així que no deixis passar l’oportunitat!!!

 

Preguntes freqüents i/o temors

Sabem que un campus d’esports de muntanya pot fer impressió per les activitats que es realitzen al llarg del mateix. Tot i això volem mostrar la nostra experiència i forma de treball el més extensament possible i per tant més tranquiles ens sentirem. I per això quan ens contacteu us farem una trucada per poder comentar tot el desenvolupament del casal i respondre dubtes. 

Necesites alguna experiència previa? En cap cas, Aquest campus et donarà i t’ajudarà a treballar totes les competències necessàries per a desenvolupar esports d’aventura a la muntanya.

Objectius del Catalonia Adventures Camp

A trets generals, el que busca aquest campus és iniciar una formació de muntanyenques que trenquin amb el modernisme esportiu i tornin als orígens i tradicions de respecte cap a la muntanya.

Per tant els principals objectiu del nostre casal es dividiràn en dos grups. El Lúdic i el Tècnic:

LÚDICS TÈCNICS
Primers contactes amb els esports de muntanya a la natura Desenvolupar habilitats bàsiques de maniobres de corda
Gaudir de la natura i les companyes Adquirir hàbits i estratègies bàsiques de supervivència en muntanya
Fer nous amics i amigues Conscienciar-se de l’importància del treball en equip i respecte a la natura

 

CALENDARI

Els matins estaran dedicats a la formació teòrica i tallers de la sortida del dia (1 o 2 hores). Complementada amb pràctiques senzilles a muntanya. Relacionades amb l’escalada, barranquisme, vies ferrades, coves, orientació i treball de dinàmiques de grup.

Les tardes estan destinades a l’execució integral de les activitats a treballar cada dia. On es faran des de barrancs per Montserrat fins a escalades per les zones del Penedès

Recorda que hi han 2 Sortides Nocturnes amb bivac!! una experiència innolvidable de contacte amb la natura i que serà precursora de moltes més experiències de muntanya.

 

  DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES   DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
9:00 / 9:30  ARRIBADA ARRIBADA ARRIBADA ARRIBADA ARRIBADA   ARRIBADA ARRIBADA ARRIBADA ARRIBADA ARRIBADA
9:30 / 10:00 TALLER ORIENTACIÓ PRÀCTIQUES TALLER BTT SORTIDA BTT FORMACIÓ ESCALADA PRÀCTIQUES FORMACIÓ COVA COVA RONDES FORMACIÓ BARRANC   SENDERISME TALLER BARRANCS TALLER ESCALADA TALLER VIES FERRADA TALLER BARRANC 
10:00 / 13:30  
13:30 / 14:30 Dinar Pícnic Dinar Dinar natural Dinar   Dinar Pícnic Dinar DINAR DINAR
16:00 / 19:00 SENDERISME SORTIDA BTT ESCALADA TALLER BIVACS I SUPERVIVÈNCIA BARRANC   MONTSERRAT MONTSERRAT  ESCALADA DINÀMIQUES I MUNTAR BIVAC BARRANC
19:00 / 19:30 Berenar Berenar Berenar Berenar natural Berenar    Berenar Berenar Berenar BERENAR Berenar 
19:30 / 20:00 FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK MUNTATGE FEEDBACK   FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK
20:30 / 21:30       Sopar natural           Sopar   
21:30/ 23:00       Joc de nit           Joc de nit  

 

                                                                                     DATES

Les dates del campus d’aventura de Catalonia Adventures, en ser grups reduïts. Es desenvoluparà en diferent dates. Per poder donar el millor servei possible i poder-nos ajustar al màxim a les vostres necessitats. També existeix la possibilitat de combinar les dates si així us va millor per combinar dates i calendaris

 • 28 JUNY AL 10 JULIOL
 • 13 JULIOL AL 24 JULIOL
 • 27 JULIOL AL 7 AGOST
 • 10 AGOST AL 21 AGOST

 

PREUS

PLACES LIMITADES, NO T’HO PENSIS MÉS!

Els preus del Catalonia Adventures Camp inclouen:

 • Els serveis de les Tècniques esportives i monitores.
 • La gestió de: 
  • 2 sortides d’escalada
  • 2 sortides a vies ferrades
  • 2 bivacs al bosc
  • 2 sortides de barrancs
  • 2 sortides a Montserrat
  • 1 sortida en BTT
  • Tallers de cordes, orientació, material tècnic, supervivència, muntatge de BTT
 • Material Homologat i de màxima qualitat. Treballem amb les millors marques.
 • El transport del Local de l’empresa a les zones de muntanya
 • Els entre àpats com 2n esmorzar i berenar. Existeix la possibilitat de demanar el servei de dinar.
 • Assgurança per a activitats d’aventures a la natura
 • Dues sortides nocturnes amb sopar i dinar inclòs
 • Dues samarretes Catalonia Adentures Camp i una gorra
 • Material didàctic en forma de dossier
 • Acollida de 8:30 a 20:30 si es necessita. 
1 SETMANA DE CAMPUS 175.00 €
2 SETAMANES DE CAMPUS 300.00 €
3 SETMANES DE CAMPUS 425.00 €

 

*El campus obre a les 8:30 i tanca a les 20:30.  Per als que no pogueu portar als nens i nenes a les 9:00 i recollir-les a les 20:00

*El servei de dinar són 5€/dia

Consideracions COVID-19

1- Després de la situació social del COVID-19, No és bona idea participar en grans aglomeracions de gent. Per tant, nosaltres us oferim un campus tancat de grups reduïts de 12 nens i nenes. 

2 – TOTES les nostres activitats es realitzen a l’aire lliure i en zones poc transitades. Això vol dir que les vostres nenes no estaràn en contacte ni en perill d’infecció.

3- Hem desenvolupats protocols d’actuació i preventius per a l’infecció. Així com l’elaboració de codis i normes per a evitar aquesta propagació. Si vols saber més dels nsotres plans d’actuació envers al COVID-19, pots entrar AQUÍ per saber-ne més.

 

MATERIAL NECESSARI I EN CAS DE NO TENIR-NE AVISAR AL CAMPUS D’AVENTURA

La següent llista de material que s’indica més avall. Es necessari tenir el màxim de components possibles. En cas de no disposar d’algun nosaltres us ajudarem a aconseguir-lo! Estem aquí per ajudar-nos 🙂 

 • Bicicleta
 • Roba i calçat esportiu
 • Sac de dormir / màrfega

*Si voleu comprar algun material tècnic per al futur o per al mateix campus. Disposem de primeres marques a bon preu.

 

SI VOLEU SABER MÉS DE NOSALTRES, PODEU VISITAR LES NOSTRES XARXES. US SOPRENDRÀN!

INSTAGRAM          YOUTUBE